L’hoquei patins més emergent i atractiu dels World Roller Games es veurà a Terrassa

Terrassa acollirà del 7 al 13 de juliol el Mundial “C” d’hoquei patins, un dels 11 Campionats del Món dels World Roller Games, que arriba a la segona edició. Aquest dijous s’ha fet la presentació d’aquesta competició que tindrà lloc al Poliesportiu de La Maurina. L’hoquei patins és la modalitat esportiva que més s’estendrà pel territori. Terrassa serà una de les quatre subseus. Barcelona i Vilanova acolliran el Mundial “A” i Sant Cugat el Mundial “B”.

Dotze són les seleccions que competiran a la ciutat. Al grup “A” hi haurà Bèlgica, Xina-Taipei, Uruguai, Àustria, Japó i Nova Zelanda, mentre que al “B” hi figuren Holanda, Índia, Estats Units, Mèxic, Xina i Macau-Xina. Tot i que no són les potències d’aquest esport, el comitè organitzador assenyala l’atractiu d’aquest Mundial.

Terrassa serà present a nivell organitzatiu, amb la participació d’una quarantena de voluntaris, però la representació esportiva egarenca es limita al patinador del CPA Ripollet Llorenç Álvarez, en la modalitat d’Artístic.

Els World Roller Games o Mundial de roda petita és l’esdeveniment més important dels esports sobre patins. Barcelona superarà les xifres de Nanjing, seu de la primera edició al 2017, amb la participació de 116 països i 4.500 esportistes i entrenadors en els 11 dies de competició.