L’hoquei sala entra en escena amb el Campionat de Catalunya

L’hoquei sala pren el protagonisme les properes setmanes, aprofitant l’aturada de la modalitat d’herba pels compromisos de seleccions. Aquest dijous arrenca el Campionat de Catalunya, una competició que tindrà una duració de només quatre dies, ja que el diumenge estan previstes les finals masculina i femenina.

El torneig masculí està dividit en dos grups de quatre equips, amb un clar accent terrassenc. A l’1 hi ha el vigent campió, l’Atlètic, el Vallès, el Club Tennis Les Fonts, a més del Júnior FC. El grup 2 està format pel Club Egara, l’Egara 35, el Can Salas i el Barça. Només sis equips competeixen en el quadre femení, dividit també en dos grups, amb l’actual campió, l’Egara, el CD Terrassa i el Barça, a l’1, mentre que al 2 s’enfrontaran dos equips de l’Atlètic i el Júnior.

Entre el dijous i el dissabte al matí tindrà lloc la fase de grups, mentre que el dissabte a la tarda hi haurà les semifinals. Les finals seran el diumenge a la tarda, a dos quarts de sis la femenina i a les set la masculina, al pavelló de Can Jofresa, el mateix escenari de l’any passat.

Seleccions

El Campionat de Catalunya serà un bon rodatge per a molts catalans convocats amb les seleccions espanyoles de sala, que tornaran a competir després de vuit anys d’absència. Serà a la tercera divisió del Campionat d’Europa amb l’objectiu de pujar de categoria.

El combinat masculí, dirigit per Eduardo Aguilar, buscarà la setmana vinent l’ascens a Santander. A la llista de tretze convocats hi ha els terrassencs Quim Malgosa i Marc Vizcaíno, de l’Atlètic, i Gerard Clapés, de l’Egara. La selecció femenina, que prepara Jordi Alastrue, competirà a Bratislava, Eslovàquia, del 24 al 26 de gener. En la primera llista de 16 jugadores hi ha les egarenques Júlia Strapatto, del CD Terrassa, Marta Grau, del Júnior FC, i Clara Badia, del Mannheimer.