L’hoquei terrassenc inaugura temporada al Centre Cultural

Els equips de hockey terrassencs han comptat, un any més, amb una gala de presentació. Organitzada per l’associació Hockey per Terrassa, aquest acte serveix per donar el tret de sortida oficial a una nova temporada en la que els equips locals tornaran a lluitar per guanyar les màximes competicions. També serveix per mostrar el potencial de la ciutat en aquest esport i per portar l’hoquei al centre de la ciutat, al Centre Cultural.

Hi han desfilat els onze equips terrassencs, entre masculins i femenins, que participen a les competicions nacionals: Atlètic Terrassa, Club Egara, CD Terrassa, Vallès Esportiu i Egara 1935. Aquest any, a més, s’hi ha afegit el Línia 22, que es va integrar a Hockey per Terrassa fa uns mesos.

La gala d’aquest any ha estat marcada per la celebració dels 25 anys de la subseu olímpica d’hoquei. Però el seu president, Francesc Salvatella, ja té un nou objectiu a l’horitzó: la Casa del Hockey.

En aquest acte de presentació també hi participen els equips terrassencs que juguen a la Lliga BBVA Hockey Plus, que fomenta la inclusió social de persones amb discapacitat intel·lectual. Els quatre clubs terrassenc hi tenen equips, col·laborant amb Fupar, Prodis, i les escoles especials L’Heura i Fàtima.