L’Hospital de Terrassa estrena nova sala d’activitats per a convalescents

La recuperació del pacient ha d’incorporar la seva rehabilitació física, però també mental. Amb aquesta idea, el Consorci Sanitari de Terrassa ha posat en funcionament una sala d’activitats a la planta de Convalescència de l’Hospital de Terrassa, que s’ha inaugurat aquest dimecres. La remodelació s’ha dut a terme amb la col·laboració de Kern Pharma i la Fundación Manuel Lao.

D’aquesta manera es vol millorar la qualitat de vida dels pacients facilitant la realització d’activitats grupals i oferint un espai d’ús també per a les famílies. El perfil de pacient d’aquesta planta acostuma a ser un pacient geriàtric, amb familiars, acompanyants i voluntaris.

Sala Activitats Cst 2

La Sala destaca pels gran finestrals, que ofereixen una bona quantitat de llum natural i per les decoracions a les parets, on hi ha dibuixats edificis distintius de Terrassa.

La nova sala també permet dur a terme activitats assistencials i els exercicis proposats per fisioteràpia i teràpia ocupacional. Un altre objectiu també ha estat humanitzar l’espai i incorporar elements que afavoreixin l’estimulació cognitiva i sensorial.

Sala Activitats Cst 3