Cst

L’Hospital de Terrassa ha acollit la V Jornada sobre al·lèrgia del Vallès Occidental

Organitzada pel Servei d’Al·lèrgia del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), la jornada pretén sensibilitzar als professionals sanitaris  del Vallès Occidental que treballen amb pacients que presenten rinitis, asma o dermatitis atòpica, o  alguna alteració de l’olfacte derivada del Coronavirus i establir quins són els criteris de derivació a una Unitat d’Olfacte, en el moment actual.

Aquesta cinquena edició de la sessió ha estat dedicada a la inflació T2 i a la patologia nasal des de l’atenció primària a l’especialitzada.

La Jornada, ha estat vertebrada en dues taules rodones. La primera,  ha abordat temes relacionats amb la Inflamació T2 com ara la seva patologia, els mecanismes immunològics de la resposta T2 i l’expressió clínica de la seva resposta a pediatria.

La segona taula, titulada patologia nasal ha aprofundit en les alteracions de l’olfacte en la pràctica al·lergològica, l’estudi de l’olfacte, la rinitis al·lèrgica i també sobre altres patologies nasals.

Les ponències les han desenvolupat professionals mèdics del mateix CST i de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona. La jornada s’ha celebrat aquest divendres, 25 de febrer.