L’Hospital de Terrassa i l’Hospital de Sant Llàtzer restringeixen les visites a pacients ingressats davant l’increment de casos per Covid-19

A partir del proper dimarts 4 de gener del 2022 i, fins a nou avís, l’Hospital de Terrassa i l’Hospital de Sant Llàtzer restringeixen les visites als seus pacients ingressats davant l’increment de casos positius de Covid-19.

Segons el Consorci Sanitari de Terrassa, aquesta decisió s’ha pres per “garantir la seguretat dels pacients i dels professionals“. Ara bé, hi ha excepcions a consideració de l’equip assistencial: pacients de Pediatria, sala de parts i maternitat, pacients en situació de final de vida, i persones amb discapacitat o necessitats especials.

Per tal d’assegurar la comunicació amb els i les familiars dels pacients ingressats a l’Hospital de Terrassa i l’Hospital de Sant Llàtzer, l’equip assistencial contactarà de forma individualitzada. S’habilitarà un circuit de recollida i entrega de pertinences dels pacients ingressats a la Planta principal (Planta 1) de l’Hospital de Terrassa.