L’Hospital de Terrassa recupera les visites dels Pallapupas per animar pacients i familiars

L’Hospital de Terrassa ha estat un dels primers de tot l’Estat en rebre la visita dels Pallapupas. Després d’un llarg període de confinament, aquesta organització sense ànim de lucre ha reactivat les seves actuacions presencials. Concretament l’aturada ha estat de nou setmanes però, a partir d’ara, cada dimarts a la tarda els Pallapupas contagiaran de bon humor els pacients ingressats a l’Hospital.

Aquest dimarts ja han començat les seves actuacions a la planta de pediatria i està previst que, de forma progressiva, puguin anar incorporant la resta de serveis habituals. Els Pallapupas han estat els primers pallassos d’hospital de tot l’Estat en tornar als centres. Això ha estat possible gràcies a una estreta col·laboració amb el personal sanitari i al reconeixement que aquests donen a la tasca de l’entitat.

Pallapupas és una organització formada per una trentena de pallassos professionals que ajuden als malalts i als seus familiars a fer un canvi positiu a través de l’humor. Fundada l’any 2000, l’entitat busca millorar l’estat d’ànim dels pacients i fer-los créixer com a persona durant el procés de la malaltia.