L’Hospital Veterinari Abat Marcet estrena instal·lacions al carrer Conflent

L’Hospital Veterinari Abat Marcet ha traslladat les seves instal·lacions a un nou centre per oferir una atenció especialitzada i millorar els seus serveis i l’atenció a les mascotes. La nova ubicació, al carrer Conflent 11, compta amb un espai de 800 metres quadrats equipat amb l’última tecnologia.

L’hospital és cat-friendly, amb instal·lacions independents de consultes, sales d’espera i hospitalització exclusives per a gats. A més, s’hi ha integrat un servei de Tomografia Axial Informatitzada (TAC) per obtenir imatges detallades i en 3D de possibles lesions internes.

En aquestes noves instal·lacions, s’ha prioritzat un entorn espaiós per oferir comoditat i atenció personalitzada als pacients. La inversió en tecnologia moderna permet a l’hospital proporcionar diagnòstics i tractaments d’avantguarda. El nou hospital disposa de pàrquing propi.

El nou centre continuarà oferint una varietat de serveis, que inclouen consultes generals i especialitzades, urgències 24 hores, cirurgia general i especialitzada, hospitalització, radiologia i ecografia digital, endoscòpia, fisioteràpia i rehabilitació, així com programes educatius veterinaris. Entre les seves especialitats destaquen la cardiologia, dermatologia, medicina felina, medicina interna, oftalmologia, oncologia, traumatologia i Diagnòstic per Imatge (TAC).

L’Hospital Veterinari Abat Marcet està disponible les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Fotos: Hospital Veterinari Abat Marcet