L’humor de Martita de Graná aterra aquest dijous al Centre Cultural

El Centre Cultural acull un monòleg de Martita de Graná, una nova actriu que triomfa amb els seus vídeos a les xarxes i que ara fa el salt als escenaris amb un espectacle titulat Mi padre flipa. El show humorístic tindrà lloc el dijous 26 de novembre, en dues sessions que permeten respectar la distància de seguretat i el toc de queda. Serà el primer espectacle que el Centre Cultural pot oferir al públic des del tancament dels establiments culturals anunciat el passat octubre, i és per això que el monòleg de Martita de Graná és esperat amb molta il•lusió pel públic de la ciutat.

Actualment Martita es ‘tira pa’lante’ i es llança als escenaris de les millors sales i teatres d’Espanya. El seu èxit és tan gran que el seu pare encara no s’ho creu; d’aquí el nom del xou Mi padre flipa. I és que en realitat tot va començar per culpa d’una pregunta: ¿Què té Granada? Així començava un vídeo que es va fer viral i amb el qual, Marta Martínez García va explicar en una mica més de dos minuts tots els aspectes que fan de la ciutat de l’Alhambra un lloc únic. Les seves tapes, la ‘milnow’, Sierra Nevada, l’Albaicín, l’Alhambra, el Granada CF, la gent jove a l’hivern, la diversió o les universitats van ser algunes de les bondats que Martita de Graná va explicar al món.

El següent espectacle serà una funció de dansa, on el Malandain Ballet Biarritz mostrarà al públic terrassenc les seves suggerents coreografies, i de la qual, en motiu de la setmana del Black Friday, s’ofereix un 20% de descompte en les entrades.
I tot amb les mesures de seguretat sanitàries com la desinfecció dels espais, distancia entre espectadors, sortides i entrades esglaonades o gel hidroalcohòlic entre d’altres.