Lideratge, canvi i desenvolupament per a noies al Club Sínia

Aquest dissabte el Club Sínia ha rebut la visita del Director de l’Institut d’Innovació Social i professor d’ESADE, Ignasi Martí, amb motiu de la «sessió repte» dintre del programa Leader Code. Està pensat per a noies joves que volen adquirir competències relacionades amb el lideratge, l’emprenedoria social, l’excel·lència professional i el treball col·lectiu.

Mensualment i fins a l’abril, reben la visita de professionals de diversos àmbits, com la comunicació, la innovació i l’estratègia, empresàries, economistes, especialistes de l’educació… Per a les joves, participar del programa Leader Code és sinònim d’aprenentatge. Asseguren que els serveix per adquirir coneixements des de perspectives diferents.

El projecte Leader Code és un programa dissenyat per la Fundació Família Societat i Educació (FASE) en col·laboració amb l’Associació Cultural Club Sínia, amb l’objectiu d’impulsar l’empoderament de la dona a la societat. Està orientat al desenvolupament de les competències personals, al descobriment del propi talent i a la iniciació a la gestió de l’emprenedoria social.

Al mes de maig, les joves hauran de presentar els projectes d’impacte social sobre els quals han estat treballant durant tots aquests mesos, i el proper mes de Juny es celebrarà l’acte de clausura del projecte Leader Code.