Lídia Martí: “Estem vivint un moment històric duríssim, que pot acabar amb moltes entitats, però no amb la nostra”

El CD Terrassa, amb 110 anys d’història, és el degà de l’hoquei herba estatal. Com la majoria de clubs esportius privats que promouen la formació i la pràctica esportiva, la crisi sanitària per la Covid-19 l’està colpejant seriosament. L’entitat de Les Pedritxes també ha hagut d’aplicar un ERTO i tot un seguit de mesures per fidelitzar la seva massa social, amb la conseqüent reducció d’ingressos.

La junta directiva que presideix Lídia Martí segueix treballant diferents escenaris, perquè no corri perill el pla estratègic Sumem 2026, posat en marxa ni fa dos anys, quan es va fer càrrec del club. Martí apel·la al sentiment de responsabilitat tant de la família del CD Terrassa com de les administracions per mantenir la viabilitat del club.

Davant de l’escenari d’incertesa per la situació d’alarma, el CD Terrassa s’està plantejant ajornar la 20a edició del Torneig Europeu d’Escoles de Hockey, que s’havia de celebrar del 10 al 12 de juliol. D’altres activitats multitudinàries, en funció del full de ruta de les autoritats sanitàries, podrien també patir modificacions. Tot i el futur incert per a molts clubs esportius, la presidenta del CD Terrassa no cau en el pessimisme.