Lídia Muniesa ja té el guardó de Músic de l’any 2023

La pedagoga i activista cultural Lídia Muniesa ja té el guardó de Músic de l’any 2023.

La Seu d’Ègara ha acollit l’acte de lliurament del premi aquest dijous al vespre.

L’entitat Enfoc Musical ha reconegut la seva tasca en la promoció i difusió de la música clàssica entre els infants amb risc d’exclusió social al barri de Ca n’Anglada.

Així, Muniesa va crear fa una dècada el Projecte Música al barri. El programa forma part de l’ONG Manantial de vida que fundà el seu pare, el pastor David Muniesa.

De fet, més de 200 infants s’han iniciat gratuïtament en la música i han après a tocar un instrument. També han pogut formar part de corals o orquestres de corda.

Actualment, el projecte Música al barri compta amb 14 professors i té un banc d’instruments. Aquests instruments se cedeixen als alumnes que no es poden permetre la compra d’un.

Els anteriors guardonats del premi han estat: Josep Freixas (2014), Lydia Campà (2015), Miquel Farré (2016), Josep Maria Farràs (2017), José Ávalos (2018), Joan Casals (2019), Miqui Giménez (2020), Teresa Marçal (2021) i Josep Roig (2022).

Aquest acte ha estat organitzat per Enfoc Musical i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, Pla Assessors, Perruqueria Innova’t i la Parròquia de Sant Pere.

Lídia Muniesa ja té el guardó de Músic de l'any 2023

Lídia Muniesa ja té el guardó de Músic de l’any 2023