L’Idioma de la Pau, un espectacle participatiu, arriba al parc de Vallparadís

L’Escenari Vela del parc de Vallparadís, al Torrent de la Font d’en Sagrera, ha estat l’escenari aquest divendres a la nit de la representació de l’espectacle participatiu “L’idioma de la pau”.

El públic assistent ha pogut viure el resultat de la segona edició del projecte d’art comunitari Terrassa Street Art. Es tracta d’un projecte coproduït entre el servei de Cultura de l’Ajuntament i Barcelona Clàssic Concert, amb la col•laboració d’Enfoc Musical. S’ha fet amb el propòsit d’utilitzar l’art com a eina d’integració i cohesió social, i fomentar la vivència artística i la participació.

Ha estat un espectacle gratuït de collage musical, de Joan Martínez Colás. Des del passat mes d’abril, més de 400 nens han participat d’uns tallers musicals per poder formar part del projecte. En aquesta ocasió uns 70 nens han compartit escenari amb reconeguts artistes locals i de fora de la ciutat.

També han participat artistes com el cantant de Lax’n’Busto, Salva Racero, Merche Handrich, Atenea Carter, el grup de reggae Adala o el cantant marroquí Aissa Moumen. Una segona edició d’una proposta musical i participativa que per la seva bona acollida, porta el camí de quedar-se en el calendari terrassenc.