Lidl Terrassa Pk

Lidl inaugura una nova botiga a Terrassa i reforça la seva aposta per la ciutat

Lidl inaugura demà dijous 24 una nova botiga urbana a Terrassa, situada al carrer Voluntaris Olímpics 125, cantonada amb la Carretera de Matadepera. D’aquesta manera reforça la seva aposta per la ciutat amb 4 establiments, 20 M€ invertits i més de 70 ocupacions creades.

La nova botiga de Lidl que obrirà de dilluns a dissabte de 9.00 a 21:00 h, compta amb una sala de vendes de més de 1.200 m2 i un ampli aparcament de més de 80 places. Els productes frescos tenen un alt protagonisme i es complementen amb diferents referències regionals com a fruita i verdura, carns i embotits, productes làctics, cerveses i vins amb DOP, entre altres.

El nou punt de venda es converteix en la quarta botiga de la companyia oberta fins avui a la ciutat, que ja disposa de les altres tres botigues a la Plaça dels Països Catalans, al  Parc Vallès i a Les Fonts.

Aquesta inauguració ha suposat la creació de 20 nous llocs de treball, en línia amb el seu compromís de generar riquesa i ocupació local, prosseguint així amb el seu ambiciós pla d’expansió a la regió per a apropar cada vegada més la seva oferta als consumidors catalans.

Parking TerrassaTerrassa PkTienda Lidl Terrassa