Lildami serà el pregoner de la Festa Major de Terrassa del 2022

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha fet públic a través de les seves xarxes socials qui serà el pregoner de la Festa Major de Terrassa 2022. Es tracta de Damià Rodríguez, altrament conegut per Lildami, el seu alter ego artístic. 

Titllat per alguns mitjans com un dels referents en la música urbana catalana d’avui dia ha estat considerat un artista capdavanter per a la promoció i la composició de lletres 100% en català. Els seus dos darrers discs l’han situat com un artista a tenir en compte pel panorama catalanoparlant. Parlem dels treballs “Flors mentre visqui” i “Viatge en espiral” que han tingut una molt bona acollida entre el públic adolescent.

Recentment comparteix projecte amb un altre egarenc de prestigi en el panorama musical català com és Miki Núñez en el programa Eufòria de TV3, que està trencant rècords pel que fa a quotes de pantalla i seguiment a xarxes socials.

Un personatge descarat i fidel a les seves idees, que ja opta a ser el Capgròs d’aquest any, i que serà l’encarregat de donar el tret de sortida a la festivitat més important de la ciutat celebrada, com sempre, el primer cap de setmana de juliol.