L’incivisme preocupa els veïns i veïnes de Can Roca

Mobiliari urbà trencat, contenidors cremats i molta gent jove als carrers i places bevent, fent soroll a la nit i embrutant-t’ho tot. Són les principals queixes dels veïns i veïnes de Can Roca.

Aquests actes incívics es registren des de fa algunes setmanes, coincidint amb les fases de la desescalada. El punt culminant va ser la revetlla de Sant Joan. L’associació veïnal ha vehiculat i traslladat la inquietud del barri a la regidoria de seguretat i aquest dilluns al vespre s’ha fet una trobada a tres bandes: entitat, veïns i veïnes i el regidor, Xavier F. Rivero. L’objectiu és analitzar una situació que els veïns i veïnes qualifiquen d’inèdita i trobar, entre tots, possibles solucions.

El regidor es va trobar amb l’entitat veïnal el 4 de juny i des de llavors es fa un seguiment del tema. Aquesta reunió ha servit per explicar als veïns i veïnes les accions que s’han dut a terme.

Els veïns i veïnes demanen més presència policial al barri. El regidor ha assegurat que en aquests setmanes s’han fet 67 intervencions a la zona i l’actuació encara està oberta. Rivero també és el president del districte 5 i allà també se’n farà seguiment del tema.