L’independentisme denuncia la persecució política de l’Estat

L’1 d’octubre del 2017 a Catalunya van haver-hi 1083 ferits, 936 processats i 58 condemnes. També es van imposar 858 sancions. En l’actualitat encara hi ha 3.500 represaliats o exiliats amb 100 causes obertes contra l’independentisme.

Així ho denuncia Òmnium Cultural i Solidaritat Antirrepresiva de Terrassa en l’acte «Terrassa amb les persones represaliades. Prou judicis polítics», que s’ha fet aquest dimarts a la Factoria Cultural. L’objectiu de la trobada és donar suport a les persones anònimes que tenen causes pendents amb la Justícia i no compten amb l’aixopluc de partits o institucions.

Un pas més de l’independentisme per denunciar la persecució política i la violació de Drets fonamentals com la dissidència i la llibertat d’expressió. A l’acte hi han participat els mateixos represaliats i les seves famílies i els grups que els donen suport com Solidaritat Antirrepressiva de Terrassa, Detingudes pels fets del 26-F, Grup de suport Erik absolució i els acusats pels talls de Tsunami Democràtic.