L’infantil femení del CN Terrassa acarona el podi al Campionat de Catalunya de waterpolo

Aquest passat cap de setmana han seguit les fases finals dels Campionats de Catalunya de waterpolo en categories inferiors. El juvenil femení del CN Terrassa, que jugava la competició a la piscina del CN Sant Feliu, es va classificar en vuitena posició.

L’equip entrenat per Xavi Pérez, amb moltes baixes, va debutar amb una derrota per la mínima, 10 a 11, contra el CN Sant Andreu als quarts de final. Aquest resultat el va dirigir a lluitar per les places compreses entre la cinquena i la vuitena. Posteriorment les egarenques van perdre contra l’Atlètic-Barceloneta i les amfitriones.

Per la seva banda l’equip infantil femení va obtenir una meritòria quarta posició al campionat celebrat a les instal·lacions Regent Mendieta del CE Mediterrani. El conjunt dirigit per Cristina Cantero va estrenar-se amb un triomf ajustat contra el CN Sabadell per 9 a 8 als quarts de final. Una competició desitjada en la recta final de la temporada.

En semifinals, però, el CN Terrassa va caure contra el Medi en un partit també molt equilibrat i que es va resoldre per un gol, 8 a 9. Aquest resultat va conduir les egarenques a lluitar per la medalla de bronze, partit que va perdre contra el Sant Andreu per 7 a 8.

El juvenil femení egarenc va finalitzar en vuitena posició