Línia de beques i ajuts en les matrícules del Centre de la Imatge i Tecnologia Multimèdia

El Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) de la UPC enceta una línia d’ajuts per facilitar l’accés als graus oficials per al pròxim curs 2020-2021. El centre ofereix dos ajuts específics per premiar l’excel•lència acadèmica dels estudiants i que cobriran el 100% de l’import de la matrícula de primer curs en qualsevol dels tres graus oficials. Els nous estudiants que es matriculin per aquest curs podrán participar en la selección d’aquestes beques. El termini de presentació de sol•licituds acaba el 15 de juliol. D’altres mesures extraordinàries per pal•liar la situació econòmica que ha deixat la Covid-19 és el complement d’un ajut de 20 euros addicional per crèdit matriculat, a tots aquells alumnes beneficiats amb ajuts del Ministerio de Educación y Formación Profesional, les anomenades beques MEC.

El CITM calcula que aquest ajut podría arribar a uns 100 estudiants si es té en compte que de mitjana es matriculen 60 crèdits per curs. El curs 2018-2019, 107 estudiants del CITM es van beneficiar d’aquesta beca, mentre que el present any acadèmic 2019-2020 ho han fet 116 estudiants. Amb aquesta mesura el CITM dedicarà més de 100.000 euros en ajuts als estudiants del centre. A més pel pròxim curs està previst fer els pagaments de la matrícula en tres terminis, una forma de fraccionament per flexibilitzar el pagament dels estudis. L’objectiu de tot plegat és faciliar l’accés a la matrícula dels graus oficials per al pròxim curs.

El Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia (CITM) és un centre docent adscrit a la Universitat Politècnica de Catalunya • BarcelonaTech (UPC) especialitzat en creativitat, innovació i tecnologia. Imparteix tres titulacions oficials de grau: el grau en Disseny, Animació i Art Digital, el grau en Multimèdia i el grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs, que s’ofereix en doble modalitat: en català, espanyol i anglès al Campus de Terrassa; i íntegrament en anglès a Barcelona. El CITM és l’únic centre docent de l’Estat que aglutina aquesta formació interdisciplinària en videojocs, art i multimèdia.