L’INS Montserrat Roig, millor projecte d’economia circular als Premis Noves i Nous Professionals

Aquest dijous s’han lliurat els Premis Noves i Nous Professionals, que han arribat a la seva divuitena edició. Dotats amb 9.000 euros, aquests reconeixements tenen l’objectiu de promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu de l’alumnat de Formació Professional.

El primer premi als projectes més innovadors ha estat per Holopix, de l’Institut Esteve Torrades i Illa de Cornellà de Llobregat.

En la categoria de sobirania alimentària, la primera posició ha estat per Hangry, de l’Institut Pedraforca de L’Hospitalet de Llobregat.

En l’àmbit de l’economia social i solidària, el primer lloc ha estat per Energym, de La Salle Manlleu.

Pel que fa a l’economia circular, la iniciativa guanyadora ha estat Sostre cooperativa, de l’Institut Montserrat Roig de Terrassa.

Aquests projectes, de cicle formatiu de grau superior, estan dotats amb un premi de 600 euros cadascun.

Lliurament Premis Noves i Nous Professionals

D’altra banda, el primer premi al millor dossier-memòria d’FP Dual ha estat per El Turó Salut Mental de l’Institut Alexandre Galí de Les Roquetes.

I en els programes de Formació i Inserció Professional el guanyador ha estat Fem Joguines, Fem Salut de l’Institut Els Tres Turons d’Arenys de Mar.

Aquestes dues iniciatives també han rebut 600 euros cadascuna.

Els Premis Noves i Nous Professionals els convoquen l’Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de Terrassa.

Lliurament Premis Noves i Nous Professionals