L’insòlit ambient de la Copa

La situació sanitària per la pandèmia a Catalunya ha propiciat que l’eliminatòria de la Copa del Rei es jugués a porta tancada. Els aficionats locals, però, s’han deixat sentir a l’exterior de l’Estadi Olímpic una hora i mitja abans del partit sota un fort cordó policial que impedia que s’apropessin fins a tribuna. Les més de 200 persones que s’han reunit han esperat l’autocar valencianista per intimidar-los una mica amb càntics en un ambient, però, molt familiar i en el qual s’han exhibit la bufanda commemorativa amb els colors dels dos equips.

Només l’operador televisiu amb els drets del partit, la premsa acreditada, part de la junta directiva i una mínima representació d’autoritats han pogut accedir a l’interior d’un Olímpic buit. La Covid-19 ha esvaït el somni d’uns aficionats que esperaven omplir les graderies, tot i que alguns no han desistit, veient com podien el partit damunt dels contenidors que hi havia al carrer, des de les portes d’accés al gol nord o enfilats a una tanca.

Arrenca el partit, seguit des de la llotja amb distància de seguretat, i des de la graderia pels jugadors suplents. El primer gol del Terrassa se celebra com mai a la banqueta local. Els de Molist guanyen al descans i es desferma l’eufòria amb el 2 a 0. Però el València reacciona, el desgast físic comença a passar factura en els jugadors locals i l’expulsió de Lucas Viña acaba capgirant el partit.

Tot i els ànims de l’staff tècnic a la pròrroga, el conjunt valencianista es mostra superior i es classifica per a la següent ronda. Final amb intercanvi de samarretes. Un dels més feliços, el recullpilotes que s’emporta la de Manu Vallejo. Al Terrassa FC li toca despertar i centrar-se en la lliga. Diumenge l’espera la Montañesa.

Concentració d’aficionats del Terrassa a l’exterior de l’estadi

 

Aficionats veient el partit damunt dels contenidors

Distància de seguretat a la llotja

Els jugadors del Terrassa envolten Jaume Pascual en l’1 a 0

Amb aquest llançament de falta, Àlex Fernández ha situat el 2 a 0

El desgast físic ha passat factura en els jugadors del Terrassa FC

Intercanvi de samarretes en acabar el partit