L’institut Torre del Palau omple l’Auditori Municipal amb un concert per animar els terrassencs a fer-se donants de medul·la

L’Auditori Municipal s’ha omplert aquest diumenge a la tarda en un concert de cant coral que anava més enllà de la música. L’Institut Torre del Palau ha estat l’impulsor d’una actuació amb vocació clarament solidària: en col·laboració amb la Fundació Josep Carreras, els diners recaptats tant de les entrades com de la fila 0 es destinaran a la investigació de la leucèmia.

L’origen de tot plegat és la Laura, una terrassenca de 18 anys a qui aquesta malaltia ha impedit començar el curs amb normalitat. Els seus companys d’institut van decidir fer alguna cosa per ajudar-la i el resultat ha estar aquest concert amb el qual, a més de la recaptació solidària, pretenen animar els terrassencs a fer-se donants de medul·la òssia.

Al concert hi han actuat tant la coral de l’institut, amb Jordi Cunillera a la direcció, com la La Massa Coral de Terrassa, dirigida per Reinaldo Osorio. Totes dues formacions han cantat juntes la darrera cançó del recital, Ipharadisi.

Entre el públic, hi eren presents l’alcalde Jordi Ballart i la regidora de Salut Mònica Polo.