L’internacional egarenc Vicenç Ruiz abandona l’HGC d’Holanda i torna al Club Egara

Després d’una temporada a l’HGC d’Holanda, Vicenç Ruiz tornarà la propera tempoarada al primer equip masculí del Club Egara, on es va formar com a jugador i on havia competit durant tota la seva carrera. “Després de la meva experiència personal i esportiva a Holanda, he decidit tornar per motius laborals i a l’Egara per sentiment. Estic supercontent de tornar amb els meus”, ha assenyalat el terrassenc. El jugador internacional torna amb molta ambició. “Vull guanyar la Lliga”, diu Ruiz. “Vaig marxar després d’aconseguir el títol i és una sensació espectacular que vull repetir. Espero que sigui la propera temporada”, afegeix.

Sobre la seva experiència a l’HGC, Vicenç Ruiz apunta que: “Estàs a la millor lliga del món. No perquè les coses es facin millor que aquí, però hi ha més fitxes, més equips i per tant més competència. La competició és molt oberta i molt divertida”. A més, el migcampista ratllat admet que “he crescut com a jugador, tant personalment com esportivament” i ve a sumar i a ser important: “Podré aportar a l’equip i ajudar en totes les facetes possibles. Jugo per passar-m’ho bé, per disfruta i competir, que és el que m’agrada”.

L’arribada de Ruiz supleix una de les dues baixes que es coneix fins ara a les files ratllades, la del capità Guillem Fustagueras i la de Ramon Romeu.

[Font imatge: Rafel Martín]