L’IOC celebra el desè aniversari amb unes jornades de formació per a professors a Terrassa

Institut Obert de Catalunya imparteix educació a distància no universitària (graduat en educació secundària, batxillerats i 17 cicles de formació professional, a més d’una Escola Oficial d’Idiomes per Internet). L’IOC possibilita que moltes persones tornin a estudiar. De fet, al llarg de la seva trajectòria ha comptat amb 170.000 alumnes i 25.000 s’hi han graduat. Després de Barcelona, el Vallès és la comarca amb més estudiants del centre.

L’IOC celebra el desè aniversari amb unes jornades de formació per a professors del centre i altres de suport. Es recupera així una tradició de finals de curs que s’havia deixat de fer durant 7 anys i el lloc escollit ha estat el mNACTEC. Durant dos dies, 170 professors hi assistiran (dimecres i dijous, matí i tarda). Karma Peiró, directora de Nació Digital ha impartit la conferència inaugural.

En l’obertura de les jornades, s’ha definit l’IOC com un generador d’oportunitats per a moltes persones.

En aquesta dècada el Centre de Formació de Persones Adultes Ramon Llull ha estat la peça de referència de l’IOC a Terrassa. En aquest temps ha comptat amb 1.830 alumnes i 300 persones s’han graduat en educació secundària. Cada curs hi ha entre 200 i 250 alumnes actius.