Lisa Benoit, experiència francesa per a la defensa del Terrassa FC

La defensa francesa de 25 anys Lisa Benoit, procedent del Toulouse de la Ligue 2, la Segona Divisió d’aquest país, s’ha convertit en el segon fitxatge del primer equip femení del Terrassa FC per a la propera temporada. Amb anterioritat s’havia oficialitzat la incorporació de la portera Anna Armengol, procedent del Levante Las Planas.

La lateral dret es converteix en un bon reforç en les aspiracions del quadre d’Antonio Ramos a la Primera Divisió Nacional. Abans d’aterrar al Toulouse, on ha jugat les últimes cinc temporades, la defensa va defensar la samarreta de l’Olympic Cuxac d’Aude, el Coursan i el Saint-Nazaire.

Amb l’arribada de Lisa, el Terrassa FC ha començat també el capítol de renovacions. Les tres primeres són les porteres Houda i Andrea Santaularia, que encadenaran la seva tercera temporada amb el conjunt terrassista, així com la migcampista Marta Alegre, que va arribar fa un any procedent de l’Igualada. De moment són cinc les components confirmades per a la propera temporada.

Per contra l’equip ja acumula cinc baixes. A les de la defensa Mar Mazuecos i la migcampista Alexia Von Mosch, s’han d’afegir la portera Emma Byrne, la migcampista igualadina Laura Marcet i l’extrem manresana Julia Cerdán.

Lisa Benoit, segon fitxatge del Terrassa FC

Marta Alegre renova un any més

Julia Cerdán causa baixa