L’Isur dóna de baixa el seu primer equip per les desavinences de la junta directiva

Ja fa temps que el futbol sala a Terrassa està sota mínims, però els diferents ascensos de l’Isur en les darreres temporades feien preveure un renaixement d’aquest esport. Ha estat, però, un miratge. I és que el primer equip de l’Isur Ciutat de Terrassa, que aquesta temporada competia a la Segona Divisió “B”, la categoria de bronze estatal, s’ha retirat de la competició per les desavinences de la junta directiva, segons s’ha fet oficial en un comunicat.

Aquestes desavinences es van fer encara més evidents quan la fins fa uns dies presidenta de l’entitat, Úrsula Martínez, va haver d’afrontar una moció de censura per part d’un sector de la junta, en desacord per la destitució de l’entrenador del primer equip, Toni Torres, i el fitxatge de Paco Arjona, pels mals resultats de l’equip.

La moció de censura va tirar endavant amb un 100% del socis presents en l’assemblea i Ismael Quirós va ser escollit nou president. Al no poder fer front a les despeses del primer equip, s’ha decidit donar-lo de baixa. El club continua comptant amb un segon equip i la seva escola de futbol sala.

Paco Arjona va ser el substitut de Toni Torres

Comunicat de l’Isur 

Degut a les desavinences entre alguns membres de la junta directiva, el 85% dels socis i sòcies van sol·licitar un vot de censura contra la presidenta, Úrsula Martínez, i el vicepresident, Ismael Barba, ja que la seva aportació era merament econòmica als equips Sèniors A i B, amb total indiferència pels equips de la base (escola), prenent decisions unilaterals sense tenir en compte la resta de membres de la junta i sense exercir les funcions que els corresponen pel seu càrrec.

El nostre club està format per l’Escola de Futbol Sala i pels equips Sèniors. L’objectiu de la nostra Escola és fomentar l’esperit d’equip, l’esforç individual i la cooperació entre tots i totes. Destaquem pel tracte proper amb els jugadors/es i les seves famílies i per la inclusió d’infants en risc d’exclusió social. Tots els entrenadors i coordinador del nostre club són voluntaris, és a dir, no perceben remuneració, únicament se’ls cobreix les despeses per exercir el seu càrrec mitjançant dietes. Part de les dietes dels propis entrenadors i coordinador, per pròpia voluntat, van a parar a beques perquè infants provinents de famílies amb problemes econòmics puguin gaudir d’aquest esport. Aquesta filosofia no concorda amb el que transmeten l’antiga presidenta i vicepresident.

El dia 29 de novembre es va fer una reunió de junta directiva, a petició de la tresorera, Ali Ferrer, on es va acceptar a tràmit el vot de censura i es va acordar convocar una assemblea el dia 14 de desembre per preguntar a la presidenta i vicepresident si es seguirien fent càrrec de les despeses dels equips Sènior A i B i fixant com a termini per donar resposta el dia 19 a les 17h, sense rebre resposta.

A l’assemblea hi havia un únic tema a tractar: debatre i votar el vot de censura, amb el resultat d’un 100% a favor del vot de censura dels socis i sòcies que van assistir. La fins ara presidenta i vicepresident no van fer acte de presència. Per tant, en aquell mateix moment van ser cessats del seu càrrec automàticament tal com estableixen els Estatuts del nostre club. Posteriorment, en reunió de la Junta Directiva es va procedir a fer la readscripció dels membres i càrrecs que la componen, quedant de la següent manera: Ismael Quirós Jiménez (President), Leo Arderiu Ramírez (Vicepresident), Josué García Pérez (Secretari), Ali Ferrer Murillo (Tresorera), Jon Carol López (Vocal Co-Organització esdeveniments) i Joel Oliver Utrera (Vocal Responsable Material).

Abans de l’Assemblea, l’advocada de l’antiga presidenta i Vvcepresident va contactar amb la tresorera per proposar-li dividir el club en dos: els equips Sèniors que se’ls quedessin i tota l’escola que es fessin càrrec la resta de membres de la junta. Per normativa no es pot dividir un club en dos i així li vam fer saber, a partir d’aquest moment el seu únic objectiu va ser quedar-se amb el club. A partir del 29 de novembre els antics membres de la Junta i persones afins han fet injuries, amenaces i trucades als membres de la junta amb la finalitat de posar en dubte la seva professionalitat i afirmant que hi havia documentació falsificada.

Degut a que no disposem de diners per fer-nos càrrec de les despeses del Sènior,  s’ha procedit a donar de baixa a l’equip de la competició de 2B Nacional de Futbol Sala. No estem disposats a que es dubti de la nostra professionalitat després de tants anys de dedicació al nostre club i deixar-lo en mans de dues persones que únicament han aportat recursos econòmics a dos equips i no han vetllat pel global del club.