Litus

Litus i Gemma Humet, protagonistes del cap de setmana a la Nova Jazz Cava

El terrassenc Litus presentarà aquest dissabte, a les 20h, el seu darrer disc a la Nova Jazz Cava. Hablo tu idioma pero no lo entiendo (U98 Music, 2019), ha estat cuinat a foc lent amb uns vells amics: el Brossa Quartet de Corda, que també l’acompanyen en els seus directes. Cantant, guitarrista, pianista, compositor i actor, actualment se’l pot veure com a frontman de la banda del programa “Late Motiv” de l’Andreu Buenafuente a #0 de Movistar+.

Qui també presentarà nou àlbum és una altra artista terrassenca, Gemma Humet. Matria, produït per Jordi Casadesús (La iaia, Núria Graham, Càntut…) consta de 10 cançons pensades en clau feminista i compta amb un so renovat i modern que barreja la caixa de ritmes i els sintetitzadors amb les melodies d’aires mediterranis i la càlida veu de la Gemma. El concert serà a les 20h del diumenge 21 de febrer.

L’oferta musical de la Nova Jazz Cava per aquesta setmana no s’acaba aquí. Dijous hi haurà una jam session amb el grup Kokopelli i divendres el concert de Pablo Martín Trio a les 20h. Format al Taller de Músics, “Pablo Martín Trio”, és una proposta amb influencia del Hard-bop, el Jazz Contemporani i la sonoritat més Pop amb composicions i arranjaments propis. Inspirat en trios històrics com el de Sonny Rollins, Joe Henderson o l’actual “Fly” de Mark Turner, els tres músics es reuneixen per jugar amb les possibilitats sonores que ofereix el format.