Image012

Litus presenta dimecres a Barcelona el seu darrer disc “Chadanaca”

Aquest dimecres 20 d’abril el cantant terrassenc Litus presenta el seu darrer disc a la Sala Luz de Gas de Barcelona. «Chadanaca» és el seu setè treball, aquest cop amb la col·laboració dels Brossa Quartet de Corda i de El Kanka. A la sala gran del mític local del carrer Muntaner, Litus desgranarà les cançons del seu últim disc Chadanaca o el gozo aterrador de bailar al borde del tejado. Un concert que ja han vist les ciutats de Vigo, Madrid, Sevilla o Granada.

Cantant, guitarrista, pianista, i actor, els darrers anys Litus ha format part de la banda del programa televisiu Late Motiv d’Andreu Buenafuente, una activitat que ha compaginat amb la participació com a actor en diverses obres de teatre musical i amb la seva carrera professional com a compositor, acumulant fins a 7 treballs com a líder. Impetuós, escènic i comunicatiu, Litus és una cruïlla de diversos estils. La seva música transita pel soul i el pop en convivència amb el funk, el folk o el rock. Els seus concerts són un show impregnat d’energia i emoció. De variades inflexions vocals, les seves cançons, elegants i riques en instrumentació, criden l’atenció amb tornades entranyables.

Un directe sense embuts fruit de l’experiència obtinguda durant els més de 20 anys de trajectòria que l’han convertit en un dels artistes més versàtils i singulars del moment. “Chadanaca” és un treball exòtic i el disc més lluminós, directe i estimulant del seu catàleg. Musicalment hi trobem l’instint pop, sempre molt present en el llenguatge de l’artista. Amb constants referències als Beatles, també hi són molt presents els Eagles, els Beach Boys, Billy Joel o Carole King. El concert de presentació es farà a partir de dos quarts de nou del vespre i forma part del Guitar BCN Festival 2022. Un Festival que també compta amb artistes de renoms com Pat Metheny, José Mercé, Miguel Poveda o Andrea Motis, entre d’altres. Després, el concert visitarà properament les ciutats de Bilbao, Salamanca, Valladolid, Alacant, Cartagena, València i Múrcia.

Image012