Litus presenta el seu nou treball a la Jazz Cava el proper 20 de febrer

El proper dissabte 20 de febrer Litus pujarà novament a l’escenari de la Nova Jazz Cava de Terrassa per desgranar les cançons del seu darrer treball, Hablo tu idioma pero no lo entiendo (U98 Music, 2019) que ja han vist en directe ciutats com Barceloana, Madrid, Màlaga, Girona o Manresa.

Continua, doncs, la tradició del compositor terrassenc de presentar cada nou àlbum al públic de la seva ciutat i en el mateix escenari, la Nova Jazz Cava. En aquesta ocasió ho farà al costat del guitarrista Oest de Franc, del multiinstrumentista Sasha Alexander, encarregat de les percussions, samplers i teclats, i dels Brossa Quartet de Corda.

Cantant, guitarrista, pianista, compositor i actor, Litus apareix diàriament com a frontman de la banda del programa televisiu Late Motiv d’Andreu Buenafuente a #Canal 0 de Movistar+, activitat que l’ocupa ininterrumpudament des de 2016.

Impetuós, escènic i comunicatiu, Litus és una cruïlla de diversos estils. La seva música transita pel soul i el pop en convivència pacífica amb el funk, el folk o el rock. I els seus concerts són un show total impregnats d’energia i bon gust.