Llargues cues al Parc Vallès per accedir al punt mòbil de vacunació sense cita prèvia

A primera hora d’aquest dilluns, desenes de persones feien cua per vacunar-se a través del dispositiu mòbil instal·lat a l’aparcament del Parc Vallès. Es tracta d’un camió motor-home de la companyia automobilística SEAT que, després de visitar altres ciutats de l’àrea metropolitana, fa parada durant dos dies a Terrassa. Tant aquest dilluns com també demà dimarts, de 9h del matí a 7h de la tarda, el punt de vacunació mòbil restarà obert, amb una capacitat per administrar un miler de dosis diàries.

Durant les dues primeres hores de funcionament ja s’havien injectat unes 120 punxades de Moderna. El dispositiu està adreçat a la població major de 12 anys que es vulgui vacunar per primera vegada, així com als majors de 60 anys o vacunats amb Jansenn que necessitin una dosi de reforç.

A Terrassa 8 de cada 10 habitants ja tenen com a mínim la primera dosi, mentre que un 77,5% de la població ha estat vacunada amb la pauta completa. Per la seva part, prop de 40.000 persones ja han rebut la tercera punxada. D’altra banda, després de 5 setmanes sense morts per covid, amb la irrupció de la 6a onada s’han registrat 5 noves defuncions i ja són 579 els terrassencs i les terrassenques que han perdut la vida a causa de la pandèmia.