Ciclistes Carretera

Llibertat amb càrrecs per al conductor implicat en la mort d’un ciclista a la Ctra de Castellar

En llibertat amb càrrecs el conductor que va ser detingut per la seva implicació dissabte en l’accident entre dos turismes a la Ctra de Castellar i que va causar la mort d’un ciclista i en va ferir dos més. El conductor, que havia estat detingut pels Mossos d’Esquadra en donar positiu en la prova de drogues, està acusat d’un delicte d’homicidi i un altre de lesions per imprudència greu.

Recordem que dos turismes i 3 ciclistes es van veure implicats en un xoc al quilòmetre 20 de la carretera de Castellar, a l’alçada de les instal·lacions de Can Salas. ​La víctima mortal és un dels ciclistes, un home de 44 anys i veí de Terrassa. També va resultar ferit un segon ciclista que va ser traslladat a l’hospital Parc Taulí de Sabadell, en estat crític. El tercer ciclista, ingressat a l’Hospital de Terrassa, va ser el ferit menys greu.

Convocada una protesta el proper dissabte

En resposta a la mort del ciclista, a través de les xarxes socials s’ha difós la convocatòria d’una protesta que tindrà lloc el dissabte 26 de març, a les 9 del matí, amb punt de trobada a Can Petit. Des d’allà els concentrats es desplaçaran en bicicleta fins al punt quilomètric 20, lloc de l’accident, amb l’objectiu de col·lapsar la carretera de Castellar. Un cop allà, es llegirà un manifest que ha compartit el Club Deportivo RCR19, amb seu a Terrassa.

Ciclistes Carretera

Notícies relacionades: