Llibreters i entitats culturals orgullosos per la participació ciutadana a la diada de Sant Jordi 2022 tot i les pluges

Aquest dissabte els carrers de Terrassa s’han omplert per celebrar la diada de Sant Jordi. L’edició d’enguany ha estat marcada pel pronòstic de mal temps i pel retorn a la normalitat prepandèmica.
Un total de 260 parades repartides per la ciutat han estat l’atracció principal dels vianants que passaven pel centre. Segons organitzadors i venedors avui s’han registrat nivells de venda similars als de l’any 2019.

Un dels sectors que més espera aquest dia és el sector literari. Tant autors com llibreries tenen el Sant Jordi marcat al calendari i l’edició d’enguany ha superat totes les expectatives.

Molts escriptors han estat firmant llibres pels carrers de Terrassa. L’Ateneu Terrassenc i els Amics de les Arts i Joventuts Musicals han instal·lat una carpa on més d’una trentena d’autors hi han signat les seves obres.

Durant la tarda s’han celebrat actuacions dels bastoners de la ciutat, que han fet sonar les fustes abans que engegués la diada dels Minyons i els Castellers de Terrassa que ha hagut d’ajornar-se mitja hora per la forta calamarsa que ha caigut a la Plaça Vella.

Un èxit tant per compradors com per venedors i organitzadors d’activitats culturals en un dissabte emotiu i il·lusionant, això sí, passat per aigua.

De ben segur que aquest dissabte moltes cases han incorporat nous llibres a les seves prestatgeries.