Decathlon i la Policia Municipal lliuren les bicicletes als participants en el programa d’Educació Viària

853 alumnes de cinquè de primària de 18 escoles han participat al llarg d’aquest curs al programa d’Educació Viària que imparteix la Policia Municipal al circuit i amb la col•laboració de Decathlon (que proporciona les instal•lacions i el material per posar la teoria en pràctica).

Entre tots ells se sortegen 7 bicicletes, també cedides per Decathlon, i aquest dimarts al matí s’han entregat els premis. Els guanyadors han estat dos alumnes de l’Escola Pau Vila, Leyre Arjona i Marc Vicente; Maria Segura del Liceo Egara; Pol Mas i Martina Romero de l’Escola Mare de Déu del Carme; Ona Gasulla de l’Escola Serra de l’Obac i Oriol Prats de Cultura Pràctica.

Des de fa molts anys els agents municipals imparteixen aquesta activitat educativa que té com a principal objectiu promoure comportaments i actituds responsables entre l’alumnat per evitar accidents. Com a les autoescoles, els estudiants fan primer unes classes teòriques a quart de primària per conèixer els principals senyals de trànsit i, l’any següent, arriba la part pràctica: com a vianants, com a conductors de bicicletes i també fan el paper de la Policia Municipal.