Lliurats els diplomes als participants en la 18a edició del programa Tastets d’Oficis

104 alumnes de quart d’ESO de 9 instituts de la ciutat han rebut aquest dimecres al migdia el diploma que acredita la seva participació al programa Tastets d’Oficis 2017-2018. La iniciativa ha arribat ja a la divuitena edició amb un total de 22 tallers d’onze especialitats professionals diferents realitzats durant aquest curs escolar.

Tastets d’Oficis és un projecte d’orientació, impulsat pel Servei d’Ocupació en coordinació amb els instituts, empreses i entitats, que s’adreça a estudiants que presenten dificultats educatives. Mitjançant estratègies d’intervenció específiques, es pretén que aquests alumnes adquireixin les competències bàsiques i puguin conèixer el mercat laboral fent pràctiques en empreses.

Tastets d’Oficis ha estat qualificat com un programa amb ànima perquè intenta donar resposta als joves que es troben en risc d’exclusió sociolaboral. Compta amb un pressupost d’uns 10.700 euros. 6.000, els aporta CaixaBanc.

L’acte de cloenda d’aquesta edició s’ha fet a la sala d’actes del Vapor Universitari i ha acabat amb una fotografia de grup. El tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació, Manuel Giménez, hi ha participat.