Llorenç Álvarez: “Encara no em puc creure que sigui campió del món”

El patinador egarenc Llorenç Álvarez es va proclamar el passat 7 d’octubre campió del Món Sènior en Solo Dance a Asunción (Paraguai). Un més després de l’assoliment d’aquest títol, el terrassenc del CPA Ripollet ha atès els micròfons de Canal Terrassa. Continua vivint en un núvol. I és que l’emoció que va viure és fruit del treball i la constància dels últims anys.

Ha estat un 2021 d’or per a Llorenç Álvarez, que posa la cirereta a un any perfecte, perquè s’han d’afegir el Campionat d’Europa, d’Espanya i de Catalunya assolits al llarg d’aquests mesos. L’aposta per canviar de modalitat, un cop celebrats els World Roller Games de Barcelona del 2019, ha tingut els seus èxits, tot i el sacrifici que comporta mantenir-se en l’elit d’aquest esport.

A aquests títols s’hi suma el subcampionat del Món aconseguit per l’equip de Xou Petit del Club Patí Matadepera, d’on Llorenç és l’entrenador i coreògraf. Als seus 26 anys l’egarenc pensa en la seva retirada a curt termini, tot i que ho vol fer a casa en el proper Mundial.

Llorenç Álvarez 3

Llorenç Álvarez, durant la seva actuació al Mundial d’Asunción

Grup Xou Petit Cp Matadepera

El Grup Xou Petit del CP Matadepera es va penjar la plata al Mundial