Llorenç Àlvarez: “Jo crec que la feina està feta”

Llorenç Álvarez plega del patinatge artístic després d’aconseguir la plata al mundial de Colòmbia. El patinador de 28 anys signa un palmarès on consten des de campionats d’Europa fins a un or al mundial de 2021, guardó que el va consolidar com un dels millors esportistes d’aquesta disciplina.

L’egarenc se sent realitzat amb la seva actuació al darrer compromís internacional, on se li va escapar la primera posició per porques dècimes enfront el portuguès Pedro Walgode. L’esportista del CPA Ripollet ha repassat la mala situació del patinatge a Terrassa, on falten espais per practicar la disciplina així com pavellons olímpics semblants als d’altres poblacions catalanes.

D’altra banda, comenta que a la ciutat no falten referents com és l’exemple d’Aleix Bou i Ot Dalmau, a qui veu clars successors i un actiu important per enganxar els més joves a patinar.

Àlvarez ja vaticinava a principis d’any que aquest seria el darrer competint en la seva modalitat, el «solo dance». Tot i que la temporada per a ell acabarà el 21 d’octubre al Catalunya Stars, deixa la porta oberta a seguir ancorat al món del patinatge.