Llorenç Àlvarez rebrà el Terrassenc de l’Any a punt de tancar l’etapa com a esportista de competició

Llorenç Àlvarez porta patinant des dels cinc anys, i als nou va començar a guanyar títols. La seva mare ja era patinadora i tot aquest món el coneix del néixer. Des de fa vuit anys entrena amb el Club de Patinatge Artístic de Ripollet. Abans ho havia fet al Club Natació Terrassa.

L’any passat va assolir el màxim èxit esportiu guanyant el Campionat del Món sénior de patinatge artístic en la modalitat de Solo Dance. Aquest any ha quedat tercer, amb la medalla de bronze. Els dos anys ha obtingut l’or en campionat d’Europa.

Aquest dissabte recollirà el Terrassenc de l’Any per tota aquesta trajectòria. Llorenç Álvarez forma part del reduït grup de persones, la majoria esportistes, que rep aquest reconeixement amb menys de 30 anys.

Ara, amb 27 anys Llorenç Álvarez ja pensa en tancar la seva carrera com a esportista de competició. De fet no és habitual arribar a aquesta edat competint. Encara intentarà revalidar el títol de campió d’Europa i recuperar el de campió del món.

Un cop pengi les botes vol seguir dedicant-se al patinatge com a entrenador, jutge o coreògraf, una funció que ja exerceix al Club Patí Matadepera amb algun reconeixement assolit.

Tot i entrenar a Ripollet, Llorenç Álvarez continua sentint-se molt vinculat a Terrassa, on encara viu. De fet no descarta que en un futur la seva carrera professional es quedi a la ciutat.