Llorenç Àlvarez s’acomiada de l’elit del patinatge artístic en una exitosa edició del Catalunya Stars

El pavelló de Fontajau es va tornar a omplir un any més per a la festa del patinatge artístic català. La sisena edició del Catalunya Stars va batre tots els rècords, amb un total de 5.500 espectadors i més de 200 patinadors, gran part d’ells entre els millors del món en les seves disciplines: individual, parelles, solo dance, quartets i grups petits i grans.

La competició va estar molt ajustada, degut a les grans actuacions que van oferir tots els participants, entre ells els terrassencs Llorenç Àlvarez, del CPA Ripollet, Ot Dalmau, de l’AS Cunit, i Aleix Bou, del Club Egara.

Finalment l’equip guanyador va ser el vermell, capitanejat per Pau Garcia, que va endur-se la puntuació més alta amb un total de 386,9 punts. L’equip blau va finalitzar segon, amb 386,4, i el groc, liderat per Àlvarez, va acabar en tercer lloc amb 386,3 punts.

Més enllà de la competitivitat, l’edició d’enguany del Catalunya Stars va ser molt emotiva, ja que molts d’aquests referents del patinatge artístic s’acomiadaven de l’elit. Totes les actuacions d’aquesta sisena edició estan disponibles al web de la xarxames.cat.