Lluís Coloma obre les matinals a l’aire lliure del Festival Jazz

Lluís Coloma obre els concerts de carrer de l’edició 2023 del Festival Jazz Terrassa a la Plaça Vella. I ho fa presentant nous temes de l’àlbum Trip to Everywhere. Així presenta la nova formació Musical Troupe XL que renova la instrumentació i reinventa les seves formacions habituals. Així després del concert d’obertura de la cantant americana Wilma Ann a la Nova Jazz Cava arriben els primers concerts diürns a les places.

La Plaça de Catalunya també recupera l’esperit més popular del Jazz amb un concert de Benjamín León Trio, formació liderada pel músic d’Écija, Benjamín León, considerat com un dels millors organistes de Jazz d’Europa. S’acompanya del bateria Adrià Font, un dels pioners en actiu de l’escena jazzística a la ciutat i de l’excel·lent guitarrista de Sanlúcar de Barrameda, Kike Angulo, molt sol·licitat al circuit Bebop.

Combos Joves Non Stop

El festival treballa des fa més de 20 anys per acompanyar als estudiants es escoles i els conservatoris de música. Ho fa amb els Combos Joves Non Stop, grups formats a les aules que ara tenen la primera oportunitat per pujar un graó més en la seva experiència musical. Els combos dels Conservatoris d’Igualada, Sabadell i Terrassa, actuaran diumenge 12 a la Nova Jazz Cava.

Terrassahoppers celebren el Jazz Terrassa Swing Stage

El col·lectiu Terrassahoppers col·labora amb el certamen en nombroses activitats relacionades amb el Swing ballable. Divendres 10 la Biblioteca Central acollirà una primera ballada de Swing. l’endemà es repetirà a la Plaça Vapor Ventalló (18h).

L’acte central tindrà lloc a l’Hotel Don Cándido amb la Festa de Benvinguda CrispiSwing amb un taller de ball i el concert d’Apollo Jumpers, divendres 17. Dissabte 18, s’hsprogramat una xerrada d’Oriol Romaní, una sessió de ball als Amics de les Arts i JJMM. Finalment, la Sessió Golfa amb el concert de Swingin’ Onions  del diumenge 19, a la Nova Jazz Cava.