Lluís Homar aborda l’exili i la soledat a “La néta del senyor Linh”

L’actor Lluís Homar no ha decebut als seus espectadors més fidels que el passat diumenge omplien el Teatre Principal per veure la seva personal proposta de “La néta del senyor Linh”. Una versió teatral aclaparadora en la posada en escena de la famosa novel•la de Philippe Claudel. És la història d’un avi que agafa un vaixell per exiliar-se amb la seva néta després que aquesta se salvi miraculosament d’una bomba. Una faula sobre l’exili, la soledat i la recerca de la identitat.

Amb aquest muntatge el director belga Guy Cassiers i Lluís Homar espremen tots els recursos escènics recolzats en una interpretació impecable en els tres papers que representa. Un muntatge que aborda la crisi dels refugiats, i ho fa amb un repartiment diferent a cada ciutat, on l’impacte del monòleg varia i evoluciona segons la sensibilitat política de cada zona.

“La néta del senyor Linh” forma part de la temporada estable de les arts escèniques de la ciutat. Pel dissabte dia 15 al Teatre Alegria, serà el torn de “Así bailan las putas”, un muntatge a partir del llibre de Júlia Bertran, “M’estimes i em times”, i on, la també actriu, es qüestiona moltes idees sobre l’amor i les relacions.