Lluís Puig, candidat de Junts per Catalunya a l’alcaldia

L’exconseller de Cultura, ara a Bèlgica, Lluís Puig, serà el candidat de Junts per Catalunya a l’alcaldia de Terrassa. Així s’ha decidit de forma unànime a l’assemblea local d’aquest dimarts al vespre.

Puig ha participat a la jornada en directe, a través d’una pantalla. El polític ha agraït la confiança donada i ha esperonat a la gent a seguir lluitant per aconseguir la república catalana perquè, ha dit, la república comença a cada ajuntament.

Lluís Puig compatibilitzarà la condició de candidat a l’alcaldia de Terrassa amb el primer lloc de la candidatura de Junts per Catalunya al Senat.

Els números 2 i 3 de la llista són Miquel Sàmper i Meritxell Lluís. La llista de Junts per Catalunya continua amb noms com Dani Nart, Montserrat Trullàs, Marc Gijón, Montserrat Caupena, Aleix Pons, Natàlia Albà, Mariona Pallach, Xavier Vives, Ivonne Ortiz o Xavier Ordeix. Entre els noms destacat de la llista també hi ha l’exjugador d’hoquei Edi Tubau, el sociòleg, economista i periodista Salvador Cardús, el conseller empresonat Josep Rull o la historiadora Mariona Vigués.