Lluís Puig es retroba amb Terrassa al Vallespir

Aquest és el moment en el qual el conseller Lluís Puig, acompanyat pel també conseller Josep Rull, es presentava davant uns 500 terrassencs i terrassenques que aquest dissabte es van desplaçar al Vallespir, a la Catalunya Nord, per celebrar la Trobada per la llibertat.

L’objectiu era donar suport i acostar la cultura popular a Lluís Puig que, per raons político-jurídiques, no pot entrar a Espanya. La trobada va tenir una part de marcat to polític per reivindicar el retorn dels exiliats i per la independència de Catalunya. També s’hi va demanar la fi de la repressió. En la vessant més festiva hi van participar diferents grups de cultura popular que van acostar al conseller una part de la cultura terrassenca.

Visiblement emocionat, Puig va tenir unes paraules d’agraïment davant un públic entusiasta. La trobada també va rebre el suport de l’alcaldessa d’Els Banys i membre del Consell per la República, Maria Costa, que en tot moment va estar al costat de la trobada.

Amb l’actuació dels Ministrils, uns versots especials del Ball del Serrallonga i la Ballada de sardanes després del dinar, es va posar el punt i final a una trobada que entre d’altres aspectes ha permès que Lluís Puig es retrobés amb els seus conciutadans i per primera vegada en directe amb el seu capgròs. La Trobada per la llibertat ha estat organitzada pels Cants per la Llibertat amb el suport de totes les entitats independentistes de Terrassa.