Lluís Rambla llegirà, el Dia de l’Orgull LGTB, el manifest de reivindicació homosexual de 1977

Dimecres que ve és el Dia Internacional de l’Orgull Lèbic, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual. Davant de l’Ajuntament s’hissarà com cada any la bandera de l’arc de Sant Martí i Lluís Rambla llegirà el manifest que el Front d’Alliberament Gai de Catalunya va llegir fa just 40 anys, el 1977, en la primera manifestació a Catalunya per reivindicar els drets del col·lectiu homosexual.

L’endemà dijous participants al programa Districte Jove duran a terme, amb el suport de la Diputació, una sessió de teatre sobre les discriminacions que pateixen les persones LGTBI en tots els àmbits de la societat. Aquesta activitat està destinada a una cinquantena de joves d’entre 14 i 18 anys amb qui ja s’ha treballat abans el tema.

Per escalfar motors de cara al Dia de l’Orgull Gai, aquest dimecres, coincidint amb el Dia Internacional de l’Educació no Sexista el servei municipal LGTBIQ ha projectat al Cinema Catalunya la pel·lícula “Center of my world”. La projecció l’han presentat els directors de la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lèsbic.

Ja al juliol, com l’any passat, es farà a Terrassa una desfilada de l’orgull gai.