Llum verda a la licitació d’obres per modernitzar les instal·lacions del CN Terrassa al Pla del Bon Aire

Les instal·lacions del CN Terrassa al Pla del Bon Aire es renovaran per fer-les més modernes i dinàmiques. Actualment estan obsoletes i econòmicament no són rendibles. No hi ha cap data d’inici de les obres, però ja s’ha redactat un projecte per reformar els diferents espais d’aquest equipament, propietat de la Generalitat de Catalunya però gestionat pel club egarenc des del 2008, així com la construcció de noves zones per a l’impuls de diferents disciplines esportives. El cost dels treballs pujarien fins els 900 mil euros.

Aquest dijous la junta directiva del CN Terrassa ha aconseguit la llum verda per iniciar el procés de licitació d’aquestes obres, un cop els socis compromissaris ho han aprovat en l’assemblea general extraordinària. Els responsables de l’entitat han detallat el projecte, que rebrà una important injecció econòmica d’inversors privats.

L’objectiu del CN Terrassa és construir 8 pistes de pàdel, amb un cost aproximat de 350 mil euros, ja que la demanda del soci no cobreix l’oferta de pistes de l’Àrea Olímpica. Tot i així, també tindran accés persones que no siguin sòcies. Però més enllà del pàdel, també hi ha converses amb la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i l’EF Bonaire per construir un camp de futbol platja.

La concessió que el CN Terrassa té de Bon Aire finalitza el 2028 i en el plec de condicions de la licitació l’entitat està demanant una pròrroga de 15 anys més, perquè hi hagi un major interès dels operadors privats. Això ajudaria a explotar econòmicament aquest equipament i incrementar la massa social. També hi ha converses amb el Gimnàstic Terrassa perquè l’entitat s’incorpori com a nova secció del club a finals d’any.