L’Observatori de l’Aigua surt al carrer per commemorar el tercer aniversari

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa ha celebrat aquest dissabte al matí el seu primer acte al carrer per commemorar el tercer aniversari de l’entitat. S’ha instal·lat una carpa al Raval de Montserrat amb l’objectiu de fer arribar a la gent informació sobre el tracte de l’aigua a la nostra ciutat i donar visibilitat al projecte pocs anys després de la seva creació.

Les persones que s’hi han pogut acostar han pogut fer un tast de tres tipus d’aigua: una de l’aixeta, una d’osmosi i la darrera d’aigua envasada. Qui ha encertat quins dels tres gots era de cada tipus d’aigua s’ha pogut emportar una bossa de roba com a obsequi. Una iniciativa que ha atret a moltes persones que passejaven per la plaça de l’Ajuntament que pretenia trencar amb el clixé negatiu que encara té l’aigua de les aixetes de Terrassa.

L’Observatori de l’Aigua de Terrassa posa èmfasi en alguns projectes educatius fets a centres de la ciutat per conscienciar sobre el canvi climàtic, per garantir l’accés a l’aigua a tots els egarencs i per difondre, de manera didàctica, el tracte de l’aigua que es fa a Terrassa. Un tractament municipalitzat des del 2018.