L’oferta de lleure infantil continua a l’agost amb deu casals d’estiu i 500 participants

Divendres passat dos mil nois i noies van a acabar els casals d’estiu. L’oferta de lleure continua a l’agost, amb una quart part de participants, i en alguns casos fins l’inici de curs.

Aquesta setmana han començat sis casals i a finals d’agost quatre més. Un d’ells és organitzat per l’esplai Guadalhorce, que fa les activitats a l’escola Pau Vila de Can Jofresa. Aquí hi ha una cinquantena de nois i noies fins als 16 anys. Aquest any el centre d’interès és el de les emocions.

Aquest és el segon any que totes les iniciatives de lleure on col·labora el consistori porten la marca +Estiu. Hi ha implicades les àrees de Joventut, Educació, Capacitats Diverses, Esports i Serveis Socials. El programa complementa les activitats de lleure amb una vessant més educativa.

Els infants i joves de les famílies en situació vulnerable que ho han sol·licitat han estat becats total o parcialment per Serveis Socials. 32 d’aquests nois i noies van ser seleccionats per les seves escoles per fer aquest mes, un curs al Club Natació Terrassa per aprendre a nedar.