L’Oficina de Treball del carrer Edison, tancada fins el maig de 2025 per una reforma integral

L’Oficina de Treball de la Generalitat del carrer Edison està tancada per obres de remodelació des de la setmana passada. S’hi farà una reforma integral que preveu un any d’obres. L’oficina renovada reobrirà el maig de 2025. Els treballs suposaran una redistribució dels espais, una millora de les instal·lacions amb la vista posada a l’eficiència energètica i un millor confort per a tothom.

Mentre durin les obres, la ciutadania serà atesa a la segona Oficina de l’OTG, que es va obrir l’abril de l’any passat al carrer Cisterna número 2. Dona servei a la població del districte 1, a les parts dels districtes 2, 3 i 6 que queden a l’Oest de la riera de Les Arenes i també a la de Matadepera, Viladecavalls, Vacarisses, Rellinars i Ullastrell. Fins el maig de l’any que ve atendrà tota la ciutadania de Terrassa i rodalia de dilluns a divendres de 8.30 a 14.00 amb possibilitat de demanar hora. Molts tràmits de l’Oficina de Treball es poden fer també a través d’Internet o per telèfon.

Mentre durin les obres, el Servei de Conciliacions Laborals es trasllada a l’edifici de Foment, a la carretera de Montcada.