L’Oficina de Turisme omple totes les rutes turístiques pel setembre

Terrassa ofereix un ampli ventall d’opcions turístiques als visitants amb el modernisme com a principal reclam. La Masia Freixa esdevé una de les icones de la ciutat amb visites diàries durant tot l’any. La promoció dels últims temps s’ha traduït aquest agost amb un augment d’un 40 per cent de visites respecte de l’any passat, després de la pandèmia.

Per la Masia Freixa hi han passat gairebé 800 persones de les quals unes 200 han fet alguna de les visites guiades. Uns turistes de poblacions més pròximes de la província però també de la resta de l’estat.
De les cinc rutes mensuals que l’Oficina de Turisme ofereix ja no queden places per a tot el mes de setembre.

També hi ha una afluència de públic sostingut en la visita guiada que cada matí es pot fer a la Masia Freixa. Una de les rutes més demandades és la de la Seu d’Ègara, «un tresor amagat» que cada vegada descobreixen més visitants. «Un tastet pel modernisme industrial», la proposta familiar de «L’aventura del temps», «Jardins amb història» pels jardins modernistes de la ciutat.

O les «Mirades des de les alçades», representen una oportunitat per descobrir Terrassa des de diferents apunts històrics, arquitectònics i culturals. L’oferta es completa amb d’altres propostes per descobrir l’entorn natural, els museus i el patrimoni cultural.