Lois Boisson guanya el I Open Internacional Terrassa de Tennis

La francesa Lois Boisson es va adjudicar la primera edició de l’Open Internacional Terrassa de Tennis. La competició va finalitzar dissabte a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club. Més d’un centenar de jugadores procedents de tot el món  van prendre part en aquesta prova del circuit World Tennis Tour, que repartia 25 mil dòlars en premis.

Boisson, que no sortia en les travesses com a candidata a la victòria, va sorprendre en la final la belga Hanne Vandewinkel, cap de sèrie número 8 del torneig, per dos sets a zero. En el primer,la tennista francesa va mostrar-se molt superior, basant el seu joc, doncs, en un potent servei. El va guanyar per un contundent 6 a 0. En el segon, però, Vandewinkel va presentar més batalla i va treure el seu repertori de cops per portar el desenllaç al tie break. Malgrat tot, no va poder forçar la tercera mànega i va caure per 7 a 6 (10-8). La jugadora búlgara de l’Atlètic Ani Atanasova no va passar de la primera ronda.

Tennis Open Internacional Terrassa Atlètic 8

Amb el títol a Terrassa, Lois Boisson aconsegueix el seu quart títol en el circuit professional (Font imatge: Federació Catalana de Tennis)

En el quadre de dobles, la parella formada per l’eslovena Nika Radisic i la bosniana Anita Wagner es va imposar en la final per 7 a 5 i 7 a 6 a la balear Yvonne Cavallé i l’índia Vasanti Shinde. Així, és el primer cop que l’Atlètic organitza un esdeveniment de tennis femení d’aquest nivell. El torneig ha comptat amb nou participants entre les 200 millors classificades del rànquing WTA.

Tennis Open Internacional Terrassa Atlètic 7

Nika Radisic i Anita Wagner es van imposar en el quadre de dobles (Font imatge: Atlètic Terrassa)