Especialnadal21 22c

L’Old Cats Swing Band i Susana Sheiman, a la Nova Jazz Cava per les festes de Nadal

La Nova Jazz Cava proposa per acomiadar i estrenar any nou, l’actuació de l’Old Cats Swing Band amb els terrassencs, Josep Maria Farràs i Adrià Font al capdavant. Per Nadal i Sant Esteve actuarà Susana Sheiman, les seves converses amb Billie Holiday i Edith Piaf en “La vie en confidence”. Els terrassencs acompanyats d’altres “gats vells” com Pau Casares, Òscar Font i Artur Regada amb Federico Mazzanti al piano, transmetran la qualitat i el bon rotllo d’una formació amb grans homes de jazz.

Que les dotze campanades sonin en directe des de l’escenari de la Nova Jazz Cava ja ha esdevingut una tradició i s’ha convertit en tot un luxe. Una sessió de jazz amb raïm i cotilló. Una actuació que es repetirà el dia 1 per donar la benvinguda a l’Any Nou. Pels dies de Nadal i Sant Esteve s’espera l’actuació de Susana Sheiman. Sheiman s’imagina Billie Holliday i Edith Piaf assegudes l’una davant de l’altre i quines cançons ens cantarien. Dues dones contemporànies amb vides paral.leles i amors turmentosos. L’espectacle “La vie en confidencial” uneix algunes de les peces que van acompanyar Lady Day i la Piaf en un repertori molt especial que la cantant madrilenya interpreta en cos i ànima aquestes festes nadalenques.

La programació de Nadal de la Nova Jazz Cava es completa aquest diumenge amb Manel Fortià “Libèrica” Feat. Antonio Lizana, amb una aproximació al flamenc jazz. I la Fredi’s Jazz Band que actuarà dijous dia 23. Finalment els dies 5 i 6 de gener arribarà la trobada anual dels pianistes de la “Blues & boogie woogie reunion” que aquesta vegada arriba a la 18ena edició.